arete

  • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

    Alătură-te celorlalți 2 abonați.

Reguli pentru postarea comentariilor

Pentru că acest blog este gândit ca o comunitate în care se discută idei şi proiecte,  nu ca o arenă în care orgoliile se întâlnesc într-o arogantă încrâncenare; cum şi pentru că principalul rol al discuţiilor este să stârnească apetitul pentru filosofie şi argumentare, vă rugăm să luaţi în considerare următoarele reguli:
1. Comentariile trebuie să aibă forma unor răspunsuri argumentative la propunerile şi ideile exprimate în conţinutul textului ce urmează a fi comentat.
2. Nu se admit niciun fel de atacuri personale la adresa autorului textului comentat. Referinţele la autor pot exista, fireşte, în argumentarea unei anumite poziţii, dar ele nu trebuie utilizate pentru a calomnia ori jigni autorul respectiv.
3. Pentru ca discuţia să urmeze un curs firesc, autorii comentariilor trebuie să se semneze cu numele complet,  nu cu pseudonime ce reprezintă adeseori anonimatul.
Trebuie să atragem atenţia asupra faptului că moderatorul blogului îşi asumă libertatea de a respinge orice mesaj care nu urmează normele expuse mai sus. Acestea nu reprezintă, de altfel, decât un cadru minimal pentru ceea ce noi ne dorim să fie un dialog civilizat şi, în acelaşi timp, fructuos.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: